Honor Magic5 Pro, noul rege al camera phone-urilor a fost prezentat la MWC 2023

După ce am avut ocazia să utilizez cel mai ieftin model al seriei Magic5 de la Honor, iată că la MWC 2023 în Barcelona a fost prezentat și noul rege al camera-phone-urilor, Magic5 Pro. Conform dxomark.com, acesta este cel mai tare smartphone pe zona de fotografie în acest moment, depășind-ul pe Huawei Mate 50 Pro, pe care l-am strunit și eu anul trecut.

De altfel mă așteptam ca noul Honor Magic5 Pro să se claseze primul pe podiumul dxomark.com, așa cum s-a întîmplat și cu înaintașii săi.

HONOR Magic5 Pro dispune de o combinație cu trei camere, dintre care o cameră wide de 50MPix, o cameră ultra wide de 50MPix și o cameră telephoto tot de 50MPix.

Cu o dimensiune crescută a senzorului pentru o performanță superioară de detectare a luminii, sistemul de cameră foto se laudă cu fotografii cu detalii rafinate, indiferent de condițiile de iluminare. Optica Ultra Fusion este capabilă să îmbunătățească claritatea imaginii la zoom 3.5x-100x.

Echipat cu noul HONOR Image Engine, HONOR Magic5 Pro are un nou algoritm de captură numit Millisecond Falcon Capture, ce permite imortalizarea unor scene complexe pe cât se poate de rapid. Există tot felul de tehnologii performante, cum ar fi Super Night Capture ce captează imagini clare în condiții de iluminare slabă. Sau AI Motion Sensing Capture care este capabilă să detecteze automat punctul cel mai înalt al unei sărituri și să captureze cadrul în definiție ultra clară.

De asemenea, HONOR Magic5 Pro dispune de IMAX Enhanced Movie Master, o suită software ce permite utilizatorilor să filmeze și să editeze videoclipuri, la nivel cinematografic cică. 

Celelalte specificații sună cam așa – ecran Quad-Curved Floating Screen de 6.81 inchi, cu luminozitate HDR de vârf de 1800 de niți, cel mai puternic procesor la ora actuală – Snapdragon 8 Gen 2 Mobile, baterie de 5100mAh cu încărcare pe fir la 66W și wireless la 50W.

Honor Magic5 Pro rulează cel mai recent MagicOS 7.1 bazat pe Android 13.

HONOR Magic5 Pro va putea fi achiziționat începând cu Q2 2023 la un preț de 1199 Euro (12GB RAM + 512GB stocare internă).

Ce să mai, un camera-phone adevărat, cu toate atuurile pentru a se bucura de succes. Chiar m-aș bucura să-l scot puțin la treabă, însă vedem dacă se va și întâmpla acest lucru.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *