Canon Party (de Craciun)

Am trecut aseara si pe la petrecerea de Craciun organizata de catre cei de la Canon. A fost o atmosfera placuta, prieteneasca, evenimentul avand parte de antren, muzica, dans, fete frumoase, momente de iluzionism dar si un palpitant concurs de fusbal. Unul dintre fericitii sportivi care au plecat cu o masa de fusbal acasa este si domnul Radescu. Hai Pandurii!

Printre altele, cei de la Canon l-au premiat si pe Mihai Petre, castigatorul concursului “Wiki Loves Monuments 2011”, cu un super DSLR Canon EOS 7D. Bravo lui!

Cateva imagini de acolo, pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

6 thoughts on “Canon Party (de Craciun)

  • December 20, 2011 at 2:07 pm
    Permalink

    de castigat, am castigat-o dar inca o astept 🙂

    cum intra in posesia mea, cum o bag in sesiune foto :))

    Reply
    • December 20, 2011 at 2:09 pm
      Permalink

      poate o sa primesti una mai mica :)))

      Reply
  • December 21, 2011 at 6:47 pm
    Permalink

    Eveniment Canon, totusi nu vad aparate foto, nu vad obiective, nu vad sigle….etc. Nu pot aprecia ca pozele sunt de la un eveniment fotografic. Nu surprind esenta evenimentului…..aparent o intalnire a celor pasionati de fusball.

    Reply
    • December 21, 2011 at 6:51 pm
      Permalink

      nu le-am surprins eu; am preferat sa merg pe partea de entertainment; camere am vazut tot anul. Erau acolo niste camere, compacte si DSLR-uri interesante. Chiar si niste obiective misto. O sa tot auzi de ele.

      Reply
  • Pingback: Printre cârnaÅ£i, piftie ÅŸi ÅŸpriÅ£uri, una-două partide de fusbal » Alex Rădescu Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *