Sfârșit de martie, în Sighișoara…

Da, ultima zi din Martie am petrecut-o în Sighișoara, unul dintre orașele noastre favorite, în care ne-am făcut obiceiul să mergem cel puțin o dată pe an. Deși sâmbătă nu era o vreme tocmai prielnică, mai mult din cauza vântului care a bătut cu putere tot timpul, ne-am plimbat vreme de câteva ore prin Cetate. Dar, nefiind încă sezon, ne-am bucurat din plin de liniștea care dăinuia pe toate străduțele. Ne-am plimbat peste tot, ne-am oprit și am gustat diverse preparate sau licori tocmai bune combaterea frigului, am petrecut momente chiar frumoase alături de prietenii noștri. Scurta noastră vizită chiar a meritat.

Pe următoarea pagină, veți găsi două galerii cu fotografii din Cetatea Sighișoarei. Sunt realizate cu o compactă, Nikon P7100, o cameră care îmi place chiar foarte tare. Are cam aproape tot ceea ce mi-aș dori de la o compactă, de la diverse efecte creative, control manual complet și până la rezultate foto-video de calitate. Voi mai povesti despre ea cât de curând.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Sfârșit de martie, în Sighișoara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *