HTC One M9, poze si specificatii inaintea lansarii oficiale

HTC a facut deja teasing evenimentului din data de 1 Martie, printr-un mail pe care l-am primit zilele trecute. Toata lumea crede, la fel si eu, ca atunci va lansa noul varf de gama HTC One M9. Evenimentul cu pricina se va desfasura la MWC 2015 in Barcelona iar HTC One M9 va fi cu siguranta unul dintre smartphone-urile VIP de acolo.

Iata ca, inaintea evenimentului oficial de lansare, cam stim si cum arata dar si ce specificatii va avea fisa lui tehnica. Dupa cum se vede din imagini, HTC One M9 pastreaza look-ul premium, avand tot o carcasa unibody metalica care arata foarte bine. Nu observ schimbari semnificative in linia de design.

La fel de impresionant este si la capitolul specificatii: are un ecran de 5 inchi cu rezolutie full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 810 cu un GPU Adreno 430, 3GB memorie RAM si un acumulator de 2840mAh. Va sosi cu sistem de operare Android 5.0 Lollipop.

Insa mai interesanta este partea foto-video, in primul rand pentru ca acea tehnologie UltraPixel cu un senzor de 4Mpix a fost mutata in camera frontala. Pe spate au optat de data asta pentru o solutie normala, cu un senzor de 20.7 Mpix, probabil unul de la Sony, poate chiar cel de pe Sony Xperia Z2 si Xperia Z3. Sunt curios daca va avea filmare 4K si sistem optic de stabilizare.

Revin cu detalii la momentul oportun.

Via.

HTC One M9

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *