Lenovo Thinkpad T431 – ultrabook de business

Lenovo au anuntat un nou model ultrabook, dedicat in special utilizatorilor din mediile profesionale. Lenovo ThinkPad T431 are un ecran de 14 inchi, o grosime de 20.8mm si cantareste 1.63Kg. Configuratia consta intr-o rezolutie de 1600×900 pixeli, procesoare Intel Core i5 la 1.8Ghz sau i7 la 2.1 Ghz, minim 4GB memorie RAM, maxim 12GB, stocare interna pe SSD de 256GB sau hdd de 1TB,  tehnologie USB 3.0 si o autonomie de pana in 9 ore.

Important mi se pare faptul ca utilizatorii pot opta intre Windows 7 si Windows 8. Din punctul meu de vedere, Windows 7 mi se pare un sistem de operare mai potrivit mediilor corporate.

Are preturi de pornire de la 730 Euro. In State va fi disponibil de luna viitoare.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *