Excite Pro, tableta Toshiba cu Nvidia Tegra 4 vazuta la IFA Berlin 2013

Tot la IFA Berlin 2013 am vazut inca o tableta cu procesor Nvidia Tegra 4, de data asta marca Toshiba. Modelul Excite Pro are urmatoarea configuratie: ecran de 10.1 inchi cu rezolutie de 2560×1600 pixeli!!!, procesor Nvidia Tegra 4, 2GB memorie RAM, stocare interna de pana la 32GB, camera de 8 Mpix si autonomie de pana in 9.5 ore la redarea video. Are o greutate de 632 de grame si o grosime de 10.5mm.

La capitolul conectivitate se lauda cu Wi-Fi AC, Bluetooth 4.0, microHDMI, cititor de carduri microSDXC.

Mi-a placut cum arata, are o tinuta eleganta, cu materiale si finisaje de calitate. In schimb, este un pic mai groasa fata de alte tablete.

Am vazut ca exista si o husa cu tastatura incorporata, foarte buna la redactarea textelor. De asemenea, promite o excelenta experienta audio, fiind dotata cu un sistem de sunet marca Harman Kardon.

Am butonat-o pe fuga insa nu am sesizat vreo problema la ea. Ecranul se vedea foarte bine, functiile tactile raspundeau impecabil, aplicatiile se deschideau imediat, doar beneficiaza de cele mai noi si mai puternice tehnologii portabile marca Nvidia. Oricum, am promisiunea ca va sosi cat de curand in teste si atunci imi voi putea forma o opinie mai pertinenta asupra ei.

Din cate banuiesc eu o vom vedea in Romania in aceasta toamna.

Alte cateva imagini cu ea, mai jos.

Avem si un scurt videoclip.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *