Zowie Zone – Birou cu de toate pentru gamerii profesioniști și nu numai

 

Foarte tare biroul ăsta cu de toate de la BenQ  – Zowie Zone  pe numele său. Ai tot ce trebuie pe el – porturi USB, monitor, sistem PC dar și butoane de pornire la îndemână. Iar imaginile video de mai sus sunt chiar concludente.

Zowie Zone

Permite ajustarea pe înălțime a suprafeței de lucru și are braț pentru poziționarea optimă a monitorului, totul pentru un confort sporit în timpul sesiunilor de gaming. Îl pornești de la buton, îl ajustezi tot de acolo, ce să mai, vreau și eu așa ceva acasă.

Din câte am înțeles, Zowie Zone are un sistem PC cu o configurație capabilă pentru rularea titlurilor de gaming din eSports dar accesoriile gen mouse și tastatură nu vor fi incluse în pachet. Pe acestea va trebui să le achiziționezi separat.

Mă gândesc că BenQ ar putea duce această idee și către zonele profesionale, de editare video-audio de exemplu, pentru că aceste birouri par soluții excelente pentru departamentele de montaj sau grafică dintr-o companie de profil.

Nu se știe la ce preț și când va fi disponibil Zowie Zone pe piață. Bănuiesc că nu este deloc un birou ieftin. Dar revin cu detalii la momentul oportun.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *