IDC: Topul producatorilor de telefoane mobile, Nokia inca sunt lideri

So, pe primul loc Nokia, foarte aproape se afla cei de la Samsung, pe locul 3 clasandu-se Apple, in al caror portofoliu gasim numai smartphone-uri. Desi grosul vanzarilor la nivel mondial inca apartine mobilelor obisnuite, se observa ca piata telefoanelor inteligente creste extrem de rapid.

Din acelasi tabel, observati ca singurele companii care au inregistrat scaderi sunt Nokia (-7.9%) si LG (-24.5%). Despre Nokia cam avem idee ce s-a intamplat, pe mine ma mira evolutia celor de la LG care se pare ca nu au reusit sa mentina ritmul, scaderea lor fiind chiar drastica.

Ce ziceti, in 2012 se schimba si numarul 1? Eu zic ca Nokia are o sansa sa se mentina pe acest loc si in 2012. Oricum, lupte se vor da si pentru locul 3, diferenta de vanzari intre Apple si LG fiind destul de mica. Vom vedea.

De aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *