Logitech G710+ (Mechanical Gaming Keyboard)

Logitech lansează încă o tastatură destinată exclusiv împătimiților de jocuri electronice. Se numește Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard și se pare că a fost proiectată special pentru a satisface nevoile gamerilor, aceasta dispunând de taste “mecanice” mai eficiente și cu o responsivitate mai bună în jocuri. Nu-mi dau seama ce înseamnă asta, nu spun mai multe până nu pun mâna.

De asemenea, aceasta este iluminată într-o nuanță albă, ajustabilă în patru trepte. Pentru o vizibilitate mai bună a tastelor WASD și a tastelor direcționale, luminozitatea acestora poate fi ajustată independent. Și, ca orice tastatură G de generație recentă, aceasta este compatibilă cu aplicația Logitech Gaming Software cu ajutorul căruia se pot preseta macro-uri complexe sau scripturi de gaming.

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard va fi disponibilă în Europa începând cu luna noiembrie, la un preț recomandat de 150 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *