Galaxy S II Plus – upgrade software

Conform traditiei, Samsung tocmai au anuntat upgrade-ul Plus la Samsung Galaxy S II, dedicat celor care vor un smartphone de top cu dimensiuni sub cele ale SGS3 sau Note II si cu un pret mai rezonabil.

De data asta, diferenta fata de modelul standard este facuta doar la partea software, SGS2 Plus avand Android 4.1.2 Jelly Bean si cea mai recenta interfata TouchWiz. De asemenea, acum are integrate functii de noua generatie precum SVoice, Direct Call, Smart Stay sau intarziere Zero la fotografiere.

Dupa cum am zis, legat de partea hardware ramane acelasi Galaxy S II cu un ecran de 4.3 inchi, procesor dual-core la 1.2GHz, 1GB memorie RAM, camera de 8MPix, stocare interna de 8GB si suport microSD, acumulator de 1650mAh.

Inca nu am aflat cand va fi disponibil.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *