LG Optimus G Pro – smartphone-tableta de top

Ne apropiem de ziua in care se va da startul targului MWC 2013 din Barcelona, asa ca este normal sa apara tot felul de stiri despre smartphone-urile, tabletele si phablet-urile care vor fi prezentate acolo.

Acum au aparut specificatiile oficiale ale smartphone-ului tableta LG Optimus G Pro. Acesta are un ecran IPS de 5.5 inchi si rezolutie 1080p (~401 ppi), un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro, 2GB  memorie RAM, camera de 13 Mpix, stocare interna de 32GB (fara slot microSD) si Android 4.1.

Ce sa mai, o configuratie standard pentru 2013, cel putin pentru smartphone-urile de top. Optimus G Pro are parte de un acumulator 3140mAh care sper sa-i ofere o autonomie decenta, de minim 2 zile. Are o grosime de 10mm si cantareste 160 grame.

Arata mult mai bine decat modelul LG Optimus Vu pe care l-am vazut anul trecut la Barcelona.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “LG Optimus G Pro – smartphone-tableta de top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *