Asha 310 – primul dual-sim de la Nokia

Nokia lanseaza Asha 310, primul lor telefon cu Dual SIM. Unul dintre SIM-uri este pozitionat in spatele bateriei iar celalalt intr-un slot extern. Asha 310 ofera posibilitatea comutarii intre cele doua cartele SIM fara a fi nevoie sa il oprim.

Acesta este dotat cu un ecran de 3 inchi (240×400 pixeli) acoperit cu o sticla rezistenta la zgarieturi, are o memorie interna de 64MB expandabila prin carduri microSD de pana la 32GB, camera de 2 Megapixeli, Wi-Fi. Va dati seama ca nu poate oferi cine stie ce performante, este un telefon dual-sim dedicat celor care au nevoie de asa ceva, la un pret de bun-simt.

Bineinteles, pune la dispozitia utilizatorilor tot felul de aplicatii de socializare sau informare precum si Nokia Xpress Browser care se lauda ca poate comprima traficul de date cu pana la 90%. Utilizatorii vor avea acces la Nokia Store unde pot gasi aproape 125000 de aplicatii. De asemenea, cumparatorii unui astfel de terminal vor primi cadou 40 de jocuri EA pe care le pot descarca din Nokia Store.

Din aceasta primavara va fi disponibil in Asia, India, Orientul Mijlociu, Africa si Brazilia la un pret de 102 dolari, fara taxe.

Eu astept primul dual-sim Nokia cu Windows Phone. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *