Logitech, la IFA Berlin 2013 (cateva imagini)

In goana mea nebuna prin expozitie, incercand sa vad ca mai multe lucruri interesante intr-un timp extrem de scurt, am zarit si standul Logitech la care m-am oprit pentru cateva minute.

Ca in fiecare an, Logitech prezinta la IFA cele mai noi accesorii si mini-sisteme audio fabricate sub brandul lor. Cred ca nu apucasem sa vad pana acum niciunul dintre noile lor produse, le stiam doar din comunicatele de presa. Mi-au placut foarte tare boxele Z600 sau mini-sistemul portabil UE Boom, tastatura cu touchpad integrat TK820 sau mouse-ul de gaming G602 si cel Ultrathin Touch Mouse care poate fi un excelent companion pentru laptopul vostru. Am vazut si husele cu tastatura integrata pentru iPad-uri, accesorii perfecte pentru cei care au de redactat texte lungi pe tableta.

Ce sa mai, avem nevoie de accesorii, nu putem interactiona cu pc-urile si tabletele fara ajutorul lor. Si Logitech chiar sa pricep sa faca produse de calitate, care sa-i multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi.

Cateva imagini de acolo, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *