Ce crede Jerry Seinfeld despre smartphone-uri

Jerry Seinfeld a fost invitat la emisiunea “The Tonight Show with Jimmy Fallon” unde, in cateva minute, si-a expus parerile despre comunicarea intre oameni la acest moment din istoria umanitatii.

Normal ca a facut-o in stilul caracteristic Jerry Seinfeld, iar ceea ce a iesit e nu doar foarte comic, ci si al naibii de adevarat. Incercati sa va uitati la clipul de mai jos si spuneti-mi cu mana pe inima ca pe alocuri (daca nu in totalitate) nu va regasiti acolo.

O fi facand el bascalie, dar la capitole privind modul cum ne folosim smartphone-urile, precum si cel in care functioneaza institutiile postale, omul are toata dreptatea din lume.

Jerry Seinfeld, deci.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *