Noi camere foto si video vor fi lansate oficial pe 5 ianuarie, la CES 2015

Cred ca toata lumea stie ca saptamana viitoare incepe cel mai important eveniment dedicat eletronicelor de consum al inceputului de an. Despre CES 2015 este vorba, un tradeshow care se va desfasura in America, la Las Vegas. Daca nu stiati, ati aflat acum. 😀

Normal, vom bifa cateva lansari interesante acolo, de la toti producatorii importanti. Vom vedea noi televizoare, cu noi tehnologii, noi tablete si computere, poate si noi smartphone-uri.

De asemenea, vor fi anuntate si noi modele de camere foto si video, Panasonic, Sony si Samsung anuntandu-si aceasta intentie. Din cate spun zvonacii, Panasonic si Sony vor lansa camere video, cu filmare 4K presupun, dar si camere foto compacte, poate unele cu lentile fixe.

In schimb, Samsung ar putea anunta noua camera mirrorless NX400, urmasa modelului NX300 care a fost lansata in 2013 si despre care v-am relatat in acele momente impresiile mele.

De-abia astept sa vad ce noutati interesante ne parvin de la CES 2015.

Stai pe aproape, revin cu noutati interesante.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *