Gionee Elife S7, doar 5,5 mm grosime

UPDATE: cum am prevazut, se pare ca Allview il aduce la noi. Va fi disponibil in mai, sub numele de Allview X2 Soul Pro, costand 1699 RON.

Gionee Elife S7, sau unul dintre urmatoarele modele aduse de Allview la noi, are o grosime de doar 5,5 mm si a fost anuntat la Mobile World Congress 2015.

In primul rand, de ce spun ca e unul dintre urmatoarele modele aduse de Allview? Pai, pe piata a ajuns si Elife S 5.5, sub numele de Allview X2 Soul.

Dar pana atunci, sa vedem ce are de oferit noutatea celor de la Gionee, Gionee Elife S7. Aparatul nu e cel mai subtire din lume – Oppo R5, la 4,85 mm are acel titlu – desi nu sta deloc rau la acest capitol.

Are un display de 5,2 inchi 1080p, precum si camere de 13 si 8 megapixeli (cea frontala, numai buna de facut un selfie la calitate inalta).

Sub capota e un procesor MediaTek MT6752 octa-core, precum si 2GB de memorie RAM. Ruleaza Android 5.0 Lollipop si are baterie de 2750 mAh.

Va costa in jur de 400 de dolari (varianta Gionee, cea Allview ramane de vazut la cat va fi).

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *