Vonino MusicPad H1 – Tableta si mini-sistem audio portabil

Habar nu am cum sunt device-urile portabile marca Vonino. Nu am avut ocazia sa folosesc niciodata vreunul, nici smartphone dar nici tableta, asa ca astept parerile voastre in legatura cu ele, pentru a-mi face cat de cat o idee.

Insa de curand mi-a atras atentia mini-sistemul audio portabil MusicPAD H1, prezentat de curand de catre Vonino la IFA Berlin 2015.

Practic, MusicPad H1 este o combinatie de tableta cu o fisa tehnica de nivel mediu si un mini-sistem audio portabil cu bluetooth. Dupa cum se observa, arata ca un adevarat mini-sistem audio cu bluetooth, avand chiar si boxe stereo cu o putere de 2x5W. Astfel ca permite redarea melodiilor preferate de pe orice player portabil compatibil.

Pe de alta, are un ecran tactil de 7 inchi cu o rezolutie de 1024×600 pixeli, procesor quad-core, 1GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 8GB, plus slot microSD cu suport de pana la 32GB, dar si sistem de operare Android 4.4 KitKat. Astfel ca poate fi utilizat ca orice alta tableta, atat pentru informare si navigare pe internet, socializare dar chiar si la vizualizarea unor videoclipuri. Chiar are port HDMI 1.4 pentru redarea imaginilor pe ecrane mai mari.

MusicPad H1 va pune la dispozitia utilizatorilor si un serviciu gratuit de music-streaming pentru o perioada de 12 luni, cu acces nelimitat la peste 25 de milioane de melodii. Insa ma gandesc ca puteti folosi orice alt serviciu de streaming free sau la care sunteti abonati.

Fiind un dispozitiv portabil, MusicPAD H1 are si o baterie  de 4000mAh care promite o autonomie de pana la 7 ore de streaming audio, 6 ore de streaming prin Bluetooth sau 3 ore de streaming video.

Chiar sunt curios cat de bine se aude acest mini-sistem audio.

Vonino MusicPad H1

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Vonino MusicPad H1 – Tableta si mini-sistem audio portabil

  • September 21, 2015 at 10:34 am
    Permalink

    pai cum sa fie… telefoane de toata jena, ieftine si atat…

    nu m-ar mira ca musicpadu’ asta sa scartaie din toate incheieturile cand dai volumul la maxim 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *