Muzică de Crăciun – Propuneri

S-a dus și anul 2015, repede, prea repede. Suntem deja în luna decembrie și doar câteva zile ne mai despart de cea mai așteptată zi a anului, Crăciunul. Am văzut că prietenii mei de pe Facebook au început deja să împodobească brazii de Crăciun, pesemne că vom face și noi același lucru într-unul dintre weekend-urile viitoare. Mai întâi trebuie să mergem să cumpărăm brăduțul.

De-abia aștept acele zile, de altfel singura perioadă în care se simte în aer energia pozitivă, în care oamenii parcă zâmbesc mai mult decât o fac în restul anului, parcă sunt mai veseli, mai fericiți. Iar în acele zile, pe lângă mirosul cozonacului proaspăt copt și al vinului fiert cu scorțișoară, ne place să ascultăm muzică de sezon, în spiritul sărbătorilor, care să ne inspire și să ne binedispună.

Am deja o colecție pe care o scot de la naftalină an de an și pe care o ascultăm cu mare drag de fiecare dată. Care sunt cele mai bune albume cu muzică de Crăciun care ne plac nouă? O să le aflați în continuare. Nu de alta, dar poate vă dau câteva idei bune.

Normal, aștept și ideile voastre, care este muzica voastră preferată de Crăciun?

Iată ce muzică de Crăciun ne place nouă să ascultăm când împodobim bradul sau când degustăm seara un vin fiert sau o prăjitură cu mere și scorțișoară.

Calin-Pop-Ritual-de-iarna-CF

Update. Cel mai nou album al lui Călin Pop, Ritual de iarnă, vă poate crea cu siguranță o atmosferă plăcută în orice seară de iarnă. Îmi place foarte tare, îl puteți asculta și voi aici. Puteți cumpăra albumul de aici.

 

1. Billy Idol – Happy Holidays. Din pacate nu mai este la vânzare acest album, trebuie să-l procurați din alte surse.


2. Chris Isaak Christmas

3. Shakin’ Stevens – Merry Christmas Everyone

4. Dean Martin – My Kind Of Christmas

5. Elvis Presley – Elvis Christmas

6. Elvis Presley Christmas Duets


7. Frank Sinatra – Christmas Collection

sinatra

8. Bob Dylan – Christmas in the Heart

9. Louis Armstrong – Christmas Collection

10. James Taylor at Christmas

11. Neil Diamond – The Christmas Album

12. Nat King Cole – Christmas Song

13. Jethro Tull – Christmas Album

14.LeAnn Rimes – What A Wonderful World

15. Pink Martini -Joy to the World

16. Tony Bennett – A Swingin’ Christmas


17. Michael Bubble – Christmas

craciun_michael_buble

18. Blake Shelton – Cheers It’s Christmas

craciun_blake

19. Christmas with the Rat Pack

craciun_ratpack

20. Kylie Christmas

craciun_k

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *