Ce nebunie de gadget – Onenuts T1

Onenuts T1

Ce să mai, chinezii mai fac și gadget-uri interesante, pe care nu prea le vezi la companii de renume. Cum ar fi această nebunie de mini-sistem PC all-in-one, Onenuts T1 pe numele lui.

Da, Onenuts este un mini-sistem all-in-one cum nu ați mai văzut până acum – are configurație de computer, are și un ecran integrat, nu-i lipsește un acumulator intern și destule porturi pentru conectarea accesoriilor. Și, ca bonus, are și un proiector încorporat. Nebunie totală, nu?

Este motorizat de un procesor Intel Atom Z8300, are 2GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32GB dar și modul WiFi de tip AC. La partea de conectică se laudă cu două porturi USB, un slot micro-SD, unul HDMI, un altul ethernet dar și un conector pentru căști. Acumulatorul din dotare are o capacitate de 4850mAh.

Ecranul are o diagonală de 8 inchi, o rezoluție de 1280×800 pixeli și este de tip IPS. Astfel că poate fi utilizat și în rol de tabletă, una destul de groasă de altfel.

Onenuts T1

Proiectorul încorporat are o putere luminoasă de 300 de lumeni (adică de folosit doar pe întuneric) și este capabil să afișeze imagini cu o diagonală de până la 150 de inchi, cu o rezoluție 720p.

Nu știu cât de util se poate dovedi în viața reală, mai degrabă nu, mai ales că nu are performanțe extraordinare nici la nivel hardware, nici din punct de vedere al calității ecranului sau al imaginii proiectate. Dar mi se pare o demonstrație chiar serioasă de tehnologie și la ce se poate ajunge într-un viitor apropiat.

Se pare că ar avea un preț chiar interesant, de numai 100 de dolari.

Onenuts T1

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Ce nebunie de gadget – Onenuts T1

  • September 26, 2016 at 10:15 pm
    Permalink

    Daca stai cateva ore pe site-urile chinezesti si mergi din related in related, risti sa iti seci cardul fara sa iti dai seama. Preturile tentante si produsele interesante. De “chestia” asta nu auzim pana acum.

    Reply
    • September 26, 2016 at 10:32 pm
      Permalink

      il seci de secat… dar nu cred ca orice produs de acolo chiar merita…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *