BenQ X3100i și BenQ X500i – Proiectoare de gaming cu Android TV și Netflix

BenQ lansează două noi proiectoare inteligente cu rezoluție 4K HDR dedicate și sesiunilor de gaming pe consolă, ce se laudă cu imagini de cea mai bună calitate. În acest sens, noile modele BenQ X3100i și BenQ X500i dispun de tehnologii HDR-PRO, CinematicColor și CinematicSound, pentru a oferi experiențe vizuale de joc cu un nivel al detaliilor foarte bun.

Ambele cu rezoluție True 4K HDR, cu algoritmi speciali pentru calibrarea tonurilor SSI Dynamic Black și HDR, fiind capabile să redea imagini cu un contrast excelent și umbre realiste, dezvăluind detaliile scenelor de gaming chiar și la un nivel redus al luminozității. Tehnologia BenQ CinematicColor valorifică luminozitatea 4LED ridicată și volumul de culoare pentru o redare cât mai sectaculoasă a culorilor, cu o acoperire foarte largă a gamei de culori de până la 100% DCI-P3.

Au și sistem audio integrat, BenQ CinematicSound, cu drivere treVolo fiind plasate simetric. Chiar sunt curios și cum se aude sistemul audio integrat, pentru că puține proiectoare sunt capabile de o calitate rezonabilă.

Imaginile proiectate pot fi calibrate în funcție de joc, având moduri de gaming precum Shooter, Sport, Racing, sau un mod Auto care detectează și le optimizează automat conform conținutului afișat. De asemenea, există și un mod SettingXChange util la crearea unor setări de culori prestabilite, precum şi o ţință de tip crosshair pentru o precizie mai bună în jocurile FPS.

Dar asta nu este tot. Noile proiectoare au integrat Android TV certificat Google dar și Netflix, totul pentru ca divertismentul să fie total, ceea ce mi se pare chiar mișto.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *