Detaliile noilor telefoane Samsung Galaxy S24 au apărut online

Noua genererație de smartphone-uri Samsung Galaxy S24 va fi anunțată oficial pe 17 ianuarie, fiind una dintre cele mai așteptate de altfel. Dar iată că specificațiile celor trei smartphone-uri, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24 au apărut deja online.

După cum se observă, acestea sunt motorizat de un procesor Snapdragon 8 Gen 3, au 12GB sau 8GB memorie RAM, capacități de stocare de minim 128GB și maxim 512GB, dar și certificare IP68 de rezistență la apă.

Au ecrane de 6.8 inchi, 6.7 inchi și, respectiv de 6.2 inchi, așa că se adeveresc speculațiile unui terminal compact pentru această serie. Modelul Ultra are o carcasă din titanium iar celelalte două din aluminiu.

Cel mai bine la capitolul foto stă modelul Ultra, cu o cameră principală de 200Mpix dar și una cu zoom Quad până la 10x.

Și cam așa arată…

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *