Honor Magic6 Lite, disponibil în România

Noul smartphone de nivel mediu Honor Magic6 Lite este disponibil în România. Și are câteva calități și caracteristici care îl fac remarcat pe această piață a smartphone-urilor de buget sau accesibile. Este disponibil în România la un preț de 1799 Lei.

De exemplu, ecranul său cu margini curbate este unul dintre cele mai bune pe acest segment. Este un AMOLED cu o diagonală de 6.78 inchi, o rezoluție de 1.5K (1200×2652 pixeli), capabil să afișeze 100% din gama de culori DCI-P3 și cu o rată de refresh de 120Hz.

Mai mult, este cel mai protejat ecran din câte am văzut până acum, parcă ar fi un smartphone din categoria rugged, de utilizat în medii dificile. Datorită tehnologiei HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop, display-ul HONOR Magic6 Lite are o rezistență foarte bună la șocuri și o durabilitate de invidiat. Ar utiliza o tehnologie de amortizare, cu ajutorul unor materiale speciale, capabile să crească capacitatea de absorbție a șocurilor. Practic, poate rezista cu succes căderilor accidentale de la o înălțime de 1.5 metri, pe orice parte ar avea contact, nu doar pe ecran adică. Am văzut ceva videoclipuri pe internet, este chiar impresionant din acest punct de vedere.

Atenție, nu este un smartphone rezistent la apă, așa că atenție unde-l scăpați, doar pe suprafețe uscate vă rog…

SIstemul de camere principal nu mă impresionează în mod deosebit. Da, are o cameră principală, cea care și contează de fapt, cu o rezoluție de 108MPix, senzor de 1/1.67 inch și o diafragmă luminoasă de f/1.75. În schimb, cea ultrawide de 5MPix și mai ales cea macro de 2Mpix consider că sunt o glumă pentru vremurile astea. Ultrawide trebuia un minim de 8Mpix iar cea macro era mai bine să nu fie…

Filmează la rezoluție 4K dar nu are stabilizare optică pe camera principală, cum am văzut de altfel la smartphone-uri din aceeași categorie de prețuri.

În rest, Honor Magic6 Lite are un procesor Snapdragon 6 Gen 1, 8GB memorie RAM, 256GB capacitate internă de stocare, conexiune telecom 5G și o baterie de 5300mAh, iar la pachet are un încărcător de 35W.

Îmi place cum arată, are un design frumos, elegant, mai ales în versiunea portocalie cu piele vegană pe spate.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *