Computere ultra-compacte pentru aplicații profesionale de la ASUS

ASUS IoT anunță lansarea unor computere ultra-compacte de tip edge și a unor plăci integrate, echipate cu noile procesoare Intel Core Ultra. Această gamă cuprinde dispozitivele SBC (single-board computer) C7146ES-IM-AA și C5143ES-IM-AA , computerul de tip edge EBS-S500W și computerul integrat ultra-compact fără ventilator PE2200U.

Soluții care se adresează până la urmă aplicațiilor profesionale și industriale, cum ar fi retailul inteligent, analiza traficului, imagistica medicală, producție industrială etc. Soluții pe care pot fi instalate sisteme de operare Windows și Linux, cu pachete software profesionale, dedicate anumitor sarcini de control și management tip IoT.

Cele mai importante produse anunțate sunt detaliate mai jos:

– Dispozitive SBC de 3,5 inchi C7146ES-IM-AA, C5143ES-IM-AA
C7146ES-IM-AA și C5143ES-IM-AA suportă până la 64 de GB de memorie dual-channel DDR5-5600MHz și oferă o configurație cu patru ecrane prin intermediul mai multor interfețe, inclusiv HDMI 2.0, DisplayPort 1.4, USB-C și LVDS/eDP. Ambele sunt potrivite pentru soluții care implică video, retail inteligent, vehicule cu ghidaj automat (AGV) și roboți mobili autonomi (AMR).
– Computer edge EBS-S500W
EBS-S500W oferă un set bogat de opțiuni de conectivitate și extensie, inclusiv porturi USB 3.2, USB 2.0, USB-C și COM. Acesta este echipat pentru viitor cu sloturi M.2 pentru funcționalități LTE/5G și WiFi/BT.
– Computer integrat ultra-compact fără ventilator PE2200U
PE2200U îmbunătățește eficiența energetică, dispunând de o arhitectură robustă și de o gamă de temperaturi de funcționare de la -20 la 60° C, plus multiple opțiuni de conectivitate, inclusiv două porturi LAN, care pot fi extinse la patru, plus două porturi PoE, șapte porturi USB, patru porturi COM și sloturi M.2 pentru flexibilitate de extindere.

Mai multe detalii în pagina dedicată ASUS IoT.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *