Samsung Galaxy S6 si S6 Edge la Vodafone Romania, din 17 aprilie

Cele mai frumoase si mai puternice smartphone-uri marca Samsung de pana acum, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, au fost anuntate oficial ieri in cadrul unui eveniment desfasurat la MWC 2015 in Barcelona.

Nici nu a trecut o zi si iata ca reprezentantii Vodafone Romania anunta ca acestea vor fi disponibile in reteaua lor de showroom-uri din data de 17 aprilie 2015.

Vodafone Romania promite ca va oferi noile smartphone-uri impreuna cu o gama atractiva de planuri tarifare, ce vor permite utilizatorilor sa beneficieze cu adevarat de avantajele celei mai bune retele, certificata pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie de catre auditorul independent P3 Communications.

Inca nu am aflat pretul de comercializare, nici la ce abonamente vor fi disponibile cele doua smartphone-uri dar vom reveni la momentul oportun.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *