Prestigio lanseaza o groaza de tablete din seria Multipad

Se pare ca este saptamana lansarilor de tablete in Romania. Daca va plangeati ca oferta avea numai gust de mere, de acum incolo nu mai aveti motive. Si, pe langa toate marcile anuntate ieri seara sau azi de dimineata, Prestigio vine cu o oferta destul de diversificata care cuprinde nu mai putin de 5 modele cu ecrane de 7, 8.4 si 10 inchi, toate sub denumirea de Multipad.

Seria de top, cea mai puternica, are doua modele, PMP7070c si PMP7100C, cu ecrane de 7 si, respectiv, 10 inchi. Ambele au un procesor Cortex A8 la 1 Ghz, stocare de 8 GB, Wi-Fi N, Bluetooth 2.1, camera web, microfon, HDMI-out si Android 2.2 Froyo ca sistem de operare. Un SO si o configuratie care ne permit accesul la orice tip de informatie de pe internet, la suite office precum si la divertisment in format HD. Cei de la Prestigio au si un marketplace dedicat pentru aplicatii, AppsLib, unele free, altele pe bani. Nu am aflat preturile de comercializare dar presupun ca vor fi mai mici decat cele ale concurentilor.

Sper sa primesc spre testare modelul de 10 inchi pentru a va impartasi si opinia mea despre ea.

Am asistat la evenimentul oficial de lansare, cateva fotografii de acolo pe urmatoarea pagina.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Prestigio lanseaza o groaza de tablete din seria Multipad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *