Nexus 5 – mai multe detalii despre noul smartphone Google

Nexus 5 al celor de la Google si LG va fi lansat oficial cat de curand. Din cate stiu eu, evenimentul oficial de prezentare se va desfasura pe data de 1 noiembrie. Insa, dupa cum era de asteptat, specificatiile oficiale au scapat deja pe internet.

nexus_5_specs

Deci, fisa lui tehnica suna in felul urmator: ecran de 4.95 inchi cu rezolutie 1080p, procesor Snapdragon 800 tactat la 2.3GHz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB sau 32GB. Altele: GPU Adreno 330, acumulator de 2300 mAh, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac, Android 4.4 KitKat si conectivitate 4G.

Si, dupa cum poate stiati deja, va fi disponibil in doua variante de culori, alb si negru. Din imaginile de pe internet, pot spune ca este un terminal care arata foarte bine, asa ca ma astept sa se bucure de succes.

In America, Google Nexus 5 de 16GB va costa 349USD iar modelul de 32GB 399 USD. Deci, un pret chiar bun pentru ce poate sa faca. Nu e de mirare ca este unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *