Xiaomi Mi4, prezentat oficial

Xiaomi Mi4 este cel mai nou produs al acestei companii chineze cu ambitii de cucerire a pietei internationale.

Smartphone-ul a fost anuntat la Beijing, iar principalele sale detalii au fost prezentate intr-un post pe Google+ de catre Hugo Barra, VP Xiaomi Global. Daca numele lui Barra va pare cunoscut, e fiindca a venit la Xiaomi din functia de Vice President, Android Product Management la Google.

Sa revenim insa la Xiaomi Mi4, un telefon cat se poate de interesant.

Acesta are un design elegant, cu o rama metalica, iar in interior este un procesor Snapdragon 801 la 2,5 GHz, caruia i se alatura 3GB de memorie RAM. Memoria interna este de 16 sau 64GB; cat despre display, acesta este unul Full HD, de 5 inchi.

Camerele sunt de 13 megapixeli, cu inregistrare video 4K, cea de pe spate si 8 megapixeli, cea frontala, aceasta din urma fiind una wide-angle.

Un alt aspect interesant se refera la capacul din spate, care poate fi schimbat. Mai jos sunt cateva exemple in acest sens.

Xiaomi Mi4

In ceea ce priveste pretul, el este de aproximativ 320 de dolari (16GB) si 400 de dolari (64GB), ceea ce, la aceste specificatii, il face chiar foarte interesant. Ramane de vazut cand si daca ajunge si la noi.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *