Zowie – Marcă de accesorii pentru gaming de la Benq

Benq a prezentat în premieră la Comic Con 2016 noile accesorii pentru calculator Zowie, dedicate în special pasionaților de jocuri electronice. Seria de produse ZOWIE include în acest moment periferice de gaming precum mouși, mousepad-uri, accesorii de management al cablurilor dar și plăci audio. Bănuiesc că în curând vor apărea și monitoare sub acest brand.

De exemplu, seria de mouși Zowie FK este concepută să ofere maximum de confort în timpul partidelor de gaming. Au un design low profile, ce permite o prindere fermă, totul pentru un control mai eficient şi  pentru mișcări mai rapide.

Produsele acestei serii sunt ambidextre, fiind dotate cu două butoane pe fiecare parte. Senzorul are o rezoluție de maxim 3200 DPI. De asemenea, sunt disponibile în două dimensiuni, pentru diferite mărimi ale palmei.

Zowie FK

Zowie ZA sste o serie concepută să ofere confort pentru orice utilizator. Sunt disponibile în trei mărimi, au senzor cu o rezoluție de 3200 DPI şi patru butoane de control.

Zowie ZA

Zowie EC se adresează exclusiv jucătorilor ce folosesc mâna dreaptă. Cele două modele ale seriei sunt diferenţiate doar prin dimensiune. Normal, și acestea au senzor de 320 DPI.

Zowie EC

Recunosc că îmi place foarte tare accesoriul numit Zowie CAMADE – CAble MAnagement Device. Aparent un accesoriu banal, acesta se poae dovedi util dacă nu vrei să fii deranjat de cablul mouse-ului în timpul jocurilor. După cum se observă, acesta ține cablul fix undeva sus deasupra mouse-ului pentru a nu te încurca de el. Din câte am înțeles costă aproximativ 200 de Lei. Moușii sunt pe undeva pe la 350 de Lei.

Zowiw CAMADE

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *