BenQ PhotoVue SW321C – Monitor pentru fotografi

BenQ anunță monitorul pentru fotografi PhotoVue SW321C cu un ecran cu 4K UHD de 32 de inchi și tehnologie Paper Color Sync, care sincronizează culorile de pe ecran cu cele de pe print.

Practic, promite vizualizarea culorilor așa cum trebuie să fie ele în realitate, printate pe hârtie foto.

Fiind un monitor profesional echipat cu tehnologie AQCOLOR, SW321C este capabil să afișeze 99% din spectrul de culori Adobe RGB, 95% din cel DCI-P3 și 100% din cel sRGB.

De altfel, fiecare monitor BenQ PhotoVue SW321C vine cu un raport de calibrare individuală și de certificările CalMAN / Pantone.

BenQ PhotoVue SW321C

Videografii trebuie să știe că acest monitor oferă suport nativ pentru formatele video pe 10biți 4:4:4 și 4:2:2, precum și pentru tehnologiile HDR10 și HLG, totul pentru o vizualizare cât se poate de
realistă.

Are și funcția GamutDuo care permite redarea alăturată a aceleiași imagini, dar în două spații de culoare diferite, precum Adobe RGB și sRGB.
Tot cu aceeași funcție modul alb/negru oferă o previzualizarea efectelor din filme înaintea ajustării culorilor.

Important poate și faptul că poate fi conectat printr-un simplu cablu USB-C pentru conținut video, audio dar și alimentare. De asemenea, permite ajustarea pe înălțime și are un shading hood ce împiedică lumina ambientală să cadă direct pe ecran.

Pentru a afla mai multe despre acest model, vizitaţi: https://www.benq.eu/ro-ro/monitor/photographer/sw321c.html

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *