Proiectoare portabile cu Android TV și sistem audio 2.1 integrat. De la Benq

Benq prezintă două proiectoare portabile chiar mișto, cu Android TV și sistem audio 2.1 integrat – GV30 și GS50.

Benq GV30 funcționează pe tehnologie DLP și este capabil să redea imagini 720p (1280×720 pixeli) cu o luminozitate de 300 ANSI Lumeni și un raport de contrast de 100.000:1. Are unghi de proiecţie de 135° cu focalizare automată şi corecţie deformării pe verticală.

Pe cât de mic și de drăguț este integrează o mulțime de tehnologii, cum ar fi Android TV 9.0, Wireless Projection (pentru iOS/macOS, Android și PC) sau USB-C DisplayPort (FHD). Există și conexiune HDMI (4K) iar bateria integrată poate oferi o autonomie de până la 2.5 ore de funcționare.

De menționat că sistemul audio 2.1 poate fi utilizat și prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.

Mai multe detalii pe site-ul producătorului.

Tot pe tehnologie DLP, Benq GS50 are rezoluţie Full HD 1080p şi luminozitate 500 ANSI lumeni, sistem audio 2.1 cu extra bass, bluetooth dar și certificare IPX2 protecţie la stropire şi cădere, focalizare automată şi proiecţie laterală.

La fel ca modelul prezentat anterior, promite o autonomie de până la 2.5 ore și nu-i lipsește funcția Android TV.

Mai multe detalii pe site-ul producătorului.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *